ABN Amro Creditcard

De ABN Amro creditcard begrijpt zijn taak

Tegenwoordig is het met bepaalde creditcards mogelijk om van alles te doen. Het is mogelijk om er punten mee te sparen bij een vliegveld, u kunt er korting mee krijgen bij een autoverhuur, privileges van allerlei aard liggen binnen handbereik. Kortom: noem iets op en een creditcard kan ervoor zorgen. Voor zulke creditcards betaalt u doorgaans echter wel een aardige som geld. Nu is dat voor sommige mensen die houden van deze luxe geen enkel probleem, maar voor anderen die daar geen behoefte aan hebben, is dat het uiteraard wel. Gelukkig zijn er voor hen ook nog gewoon ouderwetse creditcards, zoals de ABN Amro creditcard. Deze doet gewoon waar een creditcard al tientallen jaren lang voor bestemd is, betalen, en doet dat goed. 

De voordelen zijn legio

Wat de ABN Amro creditcard, waarmee u over de hele wereld kunt betalen, ten eerste tot een goede creditcard maakt, is de naam op zich. ABN Amro is namelijk een speler op de markt die de nodige ervaring heeft. Dit zorgt ervoor dat u met deze creditcard altijd veilig betaalt, iets wat nog eens versterkt wordt door het feit dat er verschillende verzekeringen bij inbegrepen zijn. U krijg bijvoorbeeld automatisch een aankoopverzekering, die bepaalt dat u tot een jaar naar aankoop garantie heeft indien er sprake is van diefstal, verlies of beschadiging, en ook een bagagevertragingsverzekering. Die laatste zorgt ervoor dat u geld krijgt om de nodige aankopen te doen, bijvoorbeeld voor kleren en toiletartikelen. De laatste verzekering, een vluchtvertragingsverzekering, vult dit nog eens aan door u ook met zekerheid te voorzien van maaltijden terwijl u wacht. Maar de pluspunten zitten hem niet alleen in de veiligheid die de ABN Amro creditcard biedt, ook het gemak dat er mee gepaard gaat, spreekt mensen aan. Zo is het erg eenvoudig om de bestedingslimiet aan te passen, iets wat wel eens van pas kan komen. Daarnaast kunt u, met behulp van de site of de app, gemakkelijk uw uitgaven overzichtelijk te krijgen.

Geen kosten

We hebben nu al verschillende voordelen opgenoemd van de ABN Amro creditcard, maar de grootste hebben we nog niet behandeld. Dit voordeel betreft namelijk het feit dat deze kaart gratis is, u betaalt er geen cent voor. Dit voordeel gaat echter alleen op als je ook een bankrekening bij de ABN bezit. Vaak zie je dit niet als het op creditcards aankomt. Er wordt namelijk bijna altijd wel een jaarlijkse bijdrage gevraagd van de klant. ABN Amro doet het dus echter net even anders en geeft iedereen de kans om kosteloos gebruik te maken van deze kaart. 

Een doodeenvoudige aanvraagprocedure

Nu u heeft ontdekt dat de ABN Amro creditcard vele voordelen heeft en bovendien ook nog eens gratis is, blijft er waarschijnlijk nog maar één obstakel over om de kaart aan te schaffen: de aanvraagprocedure. In veel gevallen is de aanvraagprocedure van een creditcard namelijk ellenlang en ben je er tijden aan kwijt, iets wat bijzonder vervelend is natuurlijk. In dit geval is hier echter totaal geen sprake van. Het aanvragen van een ABN Amro creditcard is immers zo gepiept. Als u uw bankgegevens, uw bruto inkomen en uw rijbewijs of paspoort bij de hand heeft, bent u slechts enkele minuten kwijt. Vervolgens hoeft u ook niet lang te wachten voordat de kaart binnen is, want de aanvraag wordt direct in behandeling genomen en de creditcard vervolgens meteen opgestuurd.