ABN Amro Goldcard

De ABN Amro Goldcard en alles wat u ermee kunt

Creditcards zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er creditcards waarmee u naast betalen nog van alles en nog wat kunt, maar bestaan er ook nog altijd gewoon de oerdegelijke kaarten die zich voornamelijk richten op de genoemde primaire functie. De ABN Amro Goldcard behoort tot die laatste groep. Dit is namelijk ook een creditcard zonder al te veel franje. Hetgeen waar de kaart voor bedoeld is, betalen dus, doet hij echter heel goed en gemakkelijk. De ABN Amro Goldcard aanschaffen is voor eenieder, en dus ook voor u, dus een goed idee.

Kwaliteit staat voorop bij ABN Amro

U kunt zich afvragen waarom u nu juist voor de ABN Amro Goldcard zou moeten gaan, als die niet de extra’s heeft die sommige andere kaarten wél hebben. U spaart met deze kaart geen airmiles noch krijgt u allerlei privileges, maar u bent wel gewoon verzekerd van een uitstekende kwaliteit en daar draait het uiteindelijk toch om. Deze kwaliteit uit zich bijvoorbeeld in de veiligheid die u geboden wordt. Enerzijds zit deze veiligheid hem in het feit dat ABN Amro überhaupt een financiële dienstverlener is met de nodige ervaring, anderzijds komt dit voort uit de vele garanties waar u dankzij deze kaart gebruik van kunt maken. Tot de verzekeringen behoren bijvoorbeeld de aankoopverzekering, die bepaalt dat al je aankopen een jaar verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging, als ook een vluchtvertragingsverzekering, wat ervoor zorgt dat u vervangende maaltijden krijgt als uw vlucht vertraagd is. Ook worden standaard nog de volgende verzekeringen meegeleverd: een bagagevertragingsverzekering, een autorechtsbijstandsverzekering en een eigen risico-verzekering. Naast deze veiligheid en zekerheid, krijgt u vooral een hoop gemak dankzij de ABN Amro Goldcard. Zo kunt u via de app of de site van ABN Ambro een helder overzicht van uw transacties krijgen en is de bestedingslimiet aan te passen naar eigen wens. De opnamelimiet blijft – voor uw eigen veiligheid – wel altijd hetzelfde.

Een hoge kwaliteit hoeft geen hoge prijs te betekenen

Met de Goldcard wordt nergens overdreven. Niet qua functies, niet qua prijs. Wat dat laatste betreft, bewijst het dat een kwalitatief erg sterke creditcard niet gelijk duur hoeft te zijn. Met een jaarlijkse bijdrage van 52,- euro mag de ABN Amro Goldcard zelf bijzonder goedkoop genoemd worden. In deze klasse zijn er namelijk weinig tot geen andere kaarten die voor een dergelijke prijs te halen zijn. Zeker als u bekijkt wat u er allemaal voor terugkrijgt, zoals de talloze verzekeringen die u anders elders afzonderlijk af zou moeten sluiten, is het duidelijk dat deze minieme investering er zeker wel uit kan. 

Zo eenvoudig is het aanvragen van een creditcard nog nooit geweest

Nadat het besluit is genomen om een ABN Amro Goldcard aan te vragen, moet de aanvraag zelf nog verricht worden. Soms is dit nog een hoop gedoe, maar in dit geval zeker niet. Aan het aanvragen van de kaart bent u slechts enkele minuten kwijt, u hoeft namelijk enkel wat gegevens op te geven. Daarna wordt de aanvraag in behandeling genomen en komt de kaart spoedig uw kant op.