American Express Business Entry Card

American Express Business Entry Card voor uw bedrijf

In eerste instantie werden creditcards voornamelijk gebruikt door particulieren. Voor hen was het handig om, met hun inkomen als garantie, alvast betalingen te doen die later pas daadwerkelijk overgeboekt werden. Tegenwoordig zien echter ook bedrijven hier het nut van in. En zoals dat gaat op een markt, zijn er dan ook creditcards gekomen die speciaal bestemd zijn voor ondernemers en hun werknemers. Deze kaarten bieden extra voordelen aan hen. De American Express Business Entry Card is één van deze kaarten en wel een hele sterke.

Geringe kosten

Wat gelijk al opvalt aan de American Express Business Entry Card, is de lage prijs die er voor betaald moet worden. De kosten bedragen immers slechts 50,- euro per jaar. Dat is überhaupt niet duur voor een creditcard, laat staan voor één met deze kwaliteiten. Op die intrinsieke kwaliteiten komen we zo meteen nog terug, maar nu blijven we eerst nog even bij het financiële plaatje. Dat plaatje wordt namelijk alleen maar mooier, wanneer opgemerkt wordt dat er ook nog een geheel spaarprogramma aan deze creditcard vastzit. U krijgt namelijk bij elke uitgegeven euro minimaal één punt voor het zogenoemde Membership Rewards. Daarmee kunt u op een gegeven moment, als u voldoende punten heeft, allerlei dingen krijgen, zoals zelf uitgekozen cadeaus of kortingen op van alles en nog wat. Ook kunt u deze punten inleveren voor spaarpunten Flying Blue, zodat u gratis vliegtickets of iets dergelijks kunt bemachtigen. Wanneer u iets uitgeeft om te investeren in uw bedrijf, krijgt u er dus ook direct iets voor terug. Betalen wordt kortom beloond, en dat voor vijf tientjes per jaar.

Desondanks talloze voordelen

Wanneer de prijzen laag zijn, is de verwachting vaak dat er aan kwaliteit ingeboet wordt en dat er maar weinig echte voordelen te benoemen zijn. Dat is hier echter niet het geval. De American Express Business Entry Card kent namelijk tal van pluspunten, naast de geringe prijs die je ervoor betaalt. Dat heeft er vooral mee te maken dat alles wat de financiën betreft er een stuk gemakkelijker op wordt en voor een onderneming is dat natuurlijk van levensbelang. Dit wordt bereikt door het bijvoorbeeld mogelijk te maken om alle overboekingen op één moment in de maand te doen, op een dag die uzelf mag uitkiezen, wat alles een stuk overzichtelijker maakt. Daarnaast is het ook mogelijk om pas laat, vijftig dagen na aankoop, een bepaalde aankoop te betalen. Deze betalingen kunnen bovendien elke hoogte hebben, aangezien de bestedingslimiet naar eigen voorkeur te bepalen is. Ook zijn al deze betalingen gemakkelijk nog eens terug te bekijken, omdat u er via de site altijd een overzicht van kan krijgen. Tevens kunt u altijd gebruikmaken van de fantastische service van American Express. Zo zijn uw aankopen altijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies en kunt u met problemen in het buitenland altijd terecht bij het zogenoemde Global Assist.

De aanvraag is in geen tijd geregeld

Een laatste pijler voor een goede creditcard en een creditcardmaatschappij in het algemeen, is of een kaart gemakkelijk aan te vragen is en snel afgeleverd wordt. Bij American Express is dat zeker het geval. De Business Entry Card aanvragen gebeurt namelijk binnen enkele minuten, terwijl de creditcard zelf hoogstens tien dagen op zich laat wachten.