American Express Green Card

De American Express Green Card is een top creditcard

Onder de maatschappijen die creditcards leveren, zijn er een paar die er qua omvang bovenuit steken. Daartoe behoort ook American Express. Zij leveren namelijk aan miljoenen mensen wereldwijd creditcards, die veel met elkaar gemeen hebben maar ondertussen ook van elkaar verschillen. Er zijn namelijk verschillende versies. Eén van deze varianten is de American Express Green Card. Deze Green Card is één van de goedkopere onder de American Express creditcards, iets wat echter niet betekent dat de kaart van geringe kwaliteit is. Integendeel, hieronder zullen we namelijk de verschillende voordelen van de American Express Green Card behandelen en u zult zien dat dat er nogal wat zijn. 

De voordelen van de American Express Green Card

Iets wat alle creditcards van American Express gemeen hebben en wat als een groot pluspunt beschouwd wordt door velen, is dat er geen bestedingslimiet aan de kaarten zit. U kan dus, mits u voldoende inkomen heeft, ongelimiteerde bestedingen doen, u wordt nergens door beperkt. Over de uitgaven die op deze manier gebeuren, betaalt u bovendien geen rente, iets wat met andere creditcards nogal eens het geval is. Ook blinkt American Express, en dus ook de Green Card, uit in veiligheid. Overal ter wereld kunt u er dus veilig mee betalen, daar kunt op vertrouwen en dat geeft een fijn gevoel. Mocht er onverhoopt toch iets foutgaan, als er bijvoorbeeld sprake is van diefstal of schade, dan krijgt u gegarandeerd uw geld terug. Hier bent u namelijk tegen verzekerd. Wat verder opvalt bij American Express, is dat er een duidelijke focus is op reizen. Als u iemand bent die veelvuldig op reis gaat, of dat nou vanwege zaken is of gewoon als vakantie, kunt u dus profiteren van leuke extra’s. Eén van deze extra’s is bijvoorbeeld de aanvullende reisverzekering die automatisch afgesloten wordt, als u een American Express Green Card aanvraagt. Dit biedt de nodige zekerheid als er een reis op de planning staat. 

Grote baten, kleine kosten

American Express levert u dus de nodige diensten, ook met deze Green Card. Veel betaalt u daar echter niet voor. Zeker deze Green Card is al verkrijgbaar voor een schijntje. Er wordt namelijk alleen een jaarlijkse betaling van 65,- van u gevraagd. Door dat sommetje geld te betalen, verdient u bovendien zogenoemde Membership Rewards. Dit zijn punten die u daarnaast verdient wanneer u betaald met de Greend Card en waarmee u kunt voor sparen voor bijvoorbeeld een gratis vliegticket. Bovendien worden er vaak welkomstbonussen geboden, die echter van tijd tot tijd verschillen.

Uw American Express Green Card is eenvoudig en snel aangevraagd

Wat sommige mensen weerhoudt om een creditcard aan te vragen, van welk bedrijf en welk type dan ook, is dat ze het zo’n gedoe vinden. Eerst die hele aanvraag procedure doorlopen en dan ook nog tijdenlang wachten, daar zitten ze niet op te wachten. Gelukkig is dat met de Green Card van American Express helemaal anders. Deze kaart is namelijk binnen een mum van tijd aangevraagd, het kost slechts enkele minuten, en daarna duurt het maximaal tien dagen voordat u hem binnen heeft en doorgaans zelfs nog minder. Als u de kaart dan activeert, kunt u er bovendien gelijk gebruik van maken.