ANWB Visa Card

Op vakantie gaan doet u met de ANWB Visa Card

Het boeken van een hotel, het huren van een auto, voor zulke zaken is vaak een creditcard nodig. Wanneer u voor de komende zomer plannen heeft of juist van het winter een reis gaat maken, dan is het dus verstandig om er één te schaffen. Uiteraard kunt u dan ook gelijk het beste gaan voor een creditcard die specifieke voordelen heeft voor reizigers. Deze vindt u vanzelfsprekend bij de ANWB, dat samen met Visa verschillende creditcards ontwikkeld heeft. Eén van deze kaarten is de ANWB Visa Card, die de nodige voordelen biedt. Zowel voor reizigers als voor degenen die lekker thuisblijven. 

Waar vakantiegangers en andere gebruikers van profiteren

Laten we beginnen met wat deze kaart nou juist zo aantrekkelijk maakt voor reizigers in het bijzonder. Dit zit hem er vooral in dat u er altijd en overal mee kunt betalen. Waar u zich ook op de wereld bevindt, of dat nou in Zuid-Amerika is of in Azië, in New York of London, altijd kunt u betalen met de ANWB Visa Card. Bovendien gebeurt dat altijd op een veilige manier. Dit heeft er allereerst mee te maken dat Visa natuurlijk een bedrijf is met ongelofelijk veel ervaring en geloofwaardigheid, die voornamelijk voortkomt uit de fraudepreventie waar deze creditcardmaatschappij altijd mee bezig is. Daarnaast komt deze betrouwbaarheid door het feit dat de ANWB Visa Card ook letterlijke verzekeringen biedt, die uiteraard automatisch afgesloten worden en waar u niet voor hoeft te betalen. Eén van deze verzekeringen is de zogenoemde aankoopverzekering, die diefstal, verlies en schade tegengaat (of althans de financiële gevolgen daarvan) en tot 180 dagen na de aankoop geldig is. Uiteraard is al deze betrouwbaarheid niet alleen van belang wanneer u zich in het buitenland bevindt. Ook wanneer u gewoon in Nederland bent, wilt u dat u veilig betalen kunt en dat is dan ook het geval. Andere voordelen zijn er ook nog zat. Zo hechten Visa en de ANWB veel belang aan de klantvriendelijkheid en het gebruikersgemak van hun creditcards, wat ervoor zorgt dat ze hun klanten altijd de nieuwste mogelijkheden geven. U kunt met de ANWB Visa Card nu bijvoorbeeld ook contactloos betalen, wat nogal wat tijd bespaart bij uw dagelijkse uitgaven, en hebt eveneens de mogelijkheid om alle gedane transacties altijd en overal te zien met de ICS App.

Een korte, snelle en gemakkelijke aanvraagprocedure

Over de aanvraagprocedure, die we zeker mogen bestempelen als een pluspunt van de ANWB Visa Card, kunnen we kort zijn: deze is perfect. U doorloopt deze procedure namelijk al in enkele minuten, waarna de aanvraag gelijk in behandeling wordt genomen. Is dit gebeurd én afgerond, dan komt de kaart zo snel mogelijk uw kant op. Vaak duurt dit minder dan twee weken, wat behoorlijk snel genoemd mag worden.

Al deze voordelen leiden niet tot een hoge prijs

Waar u ook zult zoeken naar een creditcard, eentje die goedkoper is dan de ANWB Visa Card vindt u waarschijnlijk niet. 14,50,- euro per jaar is immers geen geld. Zeker niet als u daar nog eens bij op telt, dat u met deze kaart (tenzij u minder dan 500,- euro op uw spaarsaldo heeft staan) ook gewoon kunt sparen en er dus winst mee kan maken. Bovendien worden er vrijwel altijd ook nog per periode verschillende, mooie welkomstcadeaus weggeven door Visa en de ANWB.