ANWB Visa Card jongeren

Voor jongeren is er de ANWB Visa Card Jongeren

Meestal wordt er gedacht dat creditcards uitsluitend gebruikt worden door mensen vanaf een bepaalde, volwassen leeftijd. Om een creditcard te bezitten en (vooral) te gebruiken moet er immers wel een vorm van inkomen aanwezig zijn. Met de ANWB Visa Card Jongeren komt er echter verandering in deze gedachte, daar de ANWB en Visa zich met deze creditcard juist richten op jongeren. Voor hen zitten er tal van voordelen aan deze creditcard, waar de prijs één van is.

Een jongeren creditcard voor een studentenprijs

Het eerste voordeel is dus dat de ANWB Visa Card Jongeren niet al te duur is. Scholieren en studenten hebben doorgaans immers hoogstens een bijbaantje en vinden het dus moeilijker om een groot bedrag op te hoesten voor een creditcard. Daarom is de ANWB Visa Card Jongeren al verkrijgbaar voor 14,95,- euro per jaar, wat omgerekend slechts één euro en twintig cent per maand is. In de categorie van uitgebreide creditcards is dit uitzonderlijk goedkoop. Daar komt nog eens bij dat u bij de aanvraag geregeld een welkomstcadeau aangeboden wordt, die van tijd tot tijd verschillen. Vast staat echter dat u op die manier de kleine investering er hoe dan ook gemakkelijk uithaalt.

Niet alleen de prijs maakt deze kaart aantrekkelijk

Het voordeel van de ANWB Visa Card Jongeren zit hem voor studenten en andere jongeren niet uitsluitend in het feit dat de kaart goedkoop is in de aanschaf. Vooral ook de bestedingslimiet, die standaard is ingesteld op slechts vijfhonderd euro, zorgt ervoor dat de kaart gewild is onder jongeren. Dit geringe bedrag betekent immers dat er tegelijkertijd ook een minder hoog inkomen vereist is. Waar andere creditcards voor sommige jongeren dus niet aan te schaffen zijn, is de ANWB Visa Card Jongeren dat wel. Bovendien is 500,- euro aan bestedingsruimte voor hen vaak meer dan genoeg. Blijkt dit niet zo te zijn, dan is er altijd nog de mogelijkheid om deze naar boven bij te stellen, mits de financiële situatie dat toestaat uiteraard. Met dit geld kunt u vervolgens bovendien altijd en overal betalen. Je kunt met deze kaart namelijk ook in het buitenland betalen. Visa maakt het daarnaast mogelijk om razendsnel te betalen via het zogenoemde contactloos betalen. Waar Visa verder voor zorgt, is dat het ook mogelijk is om achteraf de betaling over te laten maken. Dat betekent dat u niet vooraf geld op de kaart hoeft te zetten, wat wel zo gemakkelijk is. Achteraf betalen is echter niet nodig om de garantie te krijgen dat de producten wel (in goede staat) binnenkomen, aangezien al uw aankopen tot een half jaar (180 dagen om precies te zijn) verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en schade.

Voor een eeuwigdurende aanvraagprocedure hoeft u niet bang te zijn

De meeste jongeren houden wel van wat gemak en dus ook van een vlotte aanvraagprocedure. Visa en de ANWB hebben dat voor hen geregeld, wat deze kaart betreft. Nadat u de kaart heeft aangevraagd, duurt het namelijk maximaal twee weken voordat u hem op de mat heeft. Daarnaast duurt ook die aanvraagprocedure zelf niet lang, doorgaans slechts enkele minuten.