ANWB Visa Gold Card

Ontdek hier wat de ANWB Visa Gold Card zo handig maakt

De meeste mensen schaffen een creditcard puur aan om er in binnen –en buitenland mee te kunnen betalen. Zij kunnen vaak voor de meest simpele creditcards gaan die er op de markt te vinden zijn. Sommige mensen vinden het echter wel fijn om wat meer mogelijkheden te hebben, in dat geval is het handig om een iets uitgebreidere creditcard aan te schaffen, die bovendien wat specifieke kenmerken heeft. De ANWB Visa Gold Card is zo’n creditcard. Deze kaart is namelijk de geavanceerde versie van de gewone ANWB Visa Card en is daarnaast, vanwege het feit dat het een kaart van de ANWB is, natuurlijk toegespitst op reizen en verkeer. Dat maakt deze kaart ideaal voor de echte reiziger.

U bent slechts een schijntje kwijt aan deze kaart

De ANWB Visa Gold Card heeft verschillende voordelen en de lage prijs is daar één van. Voor deze creditcard betaalt u namelijk bijzonder weinig. De jaarlijkse kosten zijn immers 37,50,- euro per jaar. Wanneer u dit vergelijkt met andere creditcards in dit segment, is dat bijzonder weinig. Bovendien krijgt u voor dit geld ook nog allerlei extra’s, die het er financieel gezien alleen maar aantrekkelijker op maken. Ten eerste worden er doorgaans welkomstcadeaus aangeboden, die van tijd tot tijd verschillen. Daarnaast kunt u, mits u 500,- euro of meer op uw saldo heeft, rente ontvangen. Op die manier wordt de investering die u gedaan heeft, als dat al zo mag heten, gemakkelijk weer terugverdiend wordt. Dat wordt nog gemakkelijker wanneer u een tweede kaart aanvraagt, bijvoorbeeld voor uw partner of een ander (meerderjarig) gezinslid. 

Hiervan profiteert u dankzij de ANWB Visa Gold Card

Uiteraard heeft de aantrekkelijkheid van de ANWB Visa Gold Card niet alleen te maken met het financiële voordeel dat eraan verbonden zit. Er zijn ook nog tal van andere pluspunten. Eén daarvan is dat je in binnen –en buitenland gebruik kan maken van deze kaart, een anders is dat er meerdere verzekeringen mee gepaard gaan. De eerste en meest belangrijke verzekering betreft die, die bepaalt dat uw aankopen 365 dagen, een heel jaar dus, verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en schade. Naast deze zogenoemde aankoopverzekeringen, heeft u ook automatisch een aanvullende verzekering die bijvoorbeeld geldt wanneer u een auto huurt. Hier komt natuurlijk het ANWB-gedeelte om de hoek kijken. Wat voor de rest belangrijk is bij de waardering van een creditcard, is het gemak waarmee alles gaat. Dit gemak is duidelijk een prioriteit geweest bij de ANWB Visa Gold Card, aangezien u er bijvoorbeeld contactloos mee kunt betalen en ook gebruik kunt maken van de persoonlijke online pagina of de ANWB-app om alle betalingen te checken. Tot slot kunt u zelf u bestedingsruimte bepalen. Vanuit de standaardsituatie kunt u deze dus verhogen of juist verlagen.

Maar hoe moet ik hem nou aanvragen?

De ANWB Visa Gold Card is dus een gewilde kaart en de kans is groot dat hij ook u aanspreekt. Als dat inderdaad zo is, dan wilt u hem uiteraard gelijk aanvragen en er zo snel mogelijk gebruik van maken. Dat is geen enkel probleem, want de aanvraagprocedure is zo doorlopen, dit kost slechts enkele minuten, en vervolgens wordt de creditcard zo snel mogelijk opgestuurd. Dit maakt het mogelijk dat u de kaart binnen twee weken al ontvangt.