de Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card maakt shoppen nog leuker

Eén van de grootste en meest luxe warenhuizen van ons land is natuurlijk de Bijenkorf. Hier vindt u werkelijk als wat uw hartje begeerd, vooral wat betreft kleding, maar ook op andere gebieden. Wanneer u er komt, is de kans dan ook groot dat u iets koopt. Nu zitten er uiteraard geregeld aanbiedingen tussen, maar het zou toch wel fijn zijn als dat bij elk product en altijd het geval zou zijn. Door de zogenoemde Bijenkorf Card kan dat werkelijkheid worden. Deze kaart is naast een creditcard namelijk ook een kaart waarmee u shoptegoed kunt verdienen om uit te geven bij de genoemde winkel. 

Alles waar u van profiteert met de Bijenkorf Card

Dé reden om de Bijenkorf Card aan te schaffen, is natuurlijk het feit dat shoppen bij de Bijenkorf er een stuk voordeliger op wordt. Dit komt dus door het puntensysteem, waar we zonet al over spraken. Dit puntensysteem bepaalt dat u met elke uitgave die met uw creditcard gedaan wordt, shoptegoed verdient bij de genoemde winkel. Mensen die dus geregeld bij de Bijenkorf komen, kunnen zich op deze manier dus helemaal uitleven, maar ook voor degenen die er niet kind aan huis zijn, is het erg aantrekkelijk. Dat wordt nog eens versterkt door het feit dat de Bijenkorf Card ook los van het shoptegoed dat ermee te verdienen is, een erg aantrekkelijke creditcard is. De kaart is namelijk onderdeel van Mastercard, wat u bepaalde zekerheden geeft. Zo weet u zeker dat u er overal mee terecht kunnen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. U hebt namelijk automatisch een aflevergarantie én een aankoopverzekering, die loopt tot 180 dagen na de aankoop. Daarnaast zijn al uw transacties erg overzichtelijk gemaakt, met dank aan de Bijenkorf Card App. Eveneens kunt u daar de digitale kassabon nog eens bekijken. Tot slot maakt de Bijenkorf Card het ook mogelijk dat u bij memberevents en andere evenementen van Bijenkorf een voorkeursbehandeling krijgt. 

Met de Bijenkorf Card houdt u de kosten laag

Wat de Bijenkorf Card ten eerste natuurlijk erg voordelig maakt, is dat al uw aankopen bij de Bijenkorf er dankzij de kortingen goedkoper op worden. Dat is echter niet het enige, want ook de kaart op zich is erg voordelig. Voor deze multifunctionele creditcard betaalt u immers slechts 16,50,- euro per jaar, terwijl een tweede kaart met 9,- euro nog goedkoper is. Deze prijs geldt voor alle drie creditcards die de Bijenkorf levert, namelijk voor de Silver Card, de Diamond Card en de Black Diamond Card. Het verschil tussen deze drie kaarten zit desondanks wel voornamelijk in het financiële plaatje. Hoewel het aankoopbedrag dus weliswaar gelijk is, spaart u met de ene creditcard namelijk sneller dan met de andere. Daarnaast kunt u met de Black Diamond Card ook nog contactloos betalen, wat het er allemaal net wat sneller op maakt.

In geen tijd heeft u uw creditcard binnen

Die snelheid is ook terug te zien in de aanvraag van de Bijenkorf Card, welke versie dan ook. Hier bent u namelijk slechts enkele minuten aan kwijt. Bovendien wordt de kaart ook nog behoorlijk snel afgeleverd, doorgaans al binnen twee weken. Ook met de aanvraag procedure zit het dus wel goed, wat de uitstekende Bijenkorf Card betreft.