Knab Visa Card

Open een betaalrekening bij Knab en ontvang de Knab Visa creditcard! Vanaf € 5,- per maand open je al een betaalrekening inclusief een Visa creditcard, betaalrekening en bankpas. Via Knab regel je al je bankzaken gemakkelijk online voor een laag bedrag.

Knab is een bank welke onderdeel is van Aegon. Omdat ze alles via het internet regelen en geen dure kantoren hebben zoals de bekende banken kunnen ze dezelfde diensten aanbieden tegen vele scherpere tarieven. Met een betaalrekening inclusief creditcard heb je verder geen onverwachte kosten. Je hoeft dus niets extra te betalen voor het gebruik van bijvoorbeeld je creditcard.

Alle uitgaven die je maakt met je creditcard worden automatisch dezelfde maand van je bankrekening afgeschreven. Hierdoor hoef je geen rente te betalen over de gemaakte uitgaven. Wil je echter de uitgaven van je creditcard gespreid terugbetalen? Dan betaal je over het bedrag een zogeheten debet rente. Het percentage debetrente vind je in de tabel aan de rechterkant.

Overstappen naar Knab met je huidige bankrekening

Voorheen was het niet heel gebruikelijk om te switchen van bank. Het komt vaak voor dat je de gekregen bankrekening houdt die je ouders voor je hebben aangevraagd als kind. Echter is overstappen naar in dit geval Knab echt een fluitje van een cent. Je kan het vergelijken met het behouden van je mobiele telefoonnummer.

Je vult een overstap formulier in en vervolgens worden alle boekingen naar je oude bankrekening automatisch doorgestort naar je nieuwe Knab bankrekening. In je eigen financiële omgeving kun je gemakkelijk en overzichtelijk zien welke betalingen naar je oude bankrekening zijn gegaan. Ook zie je direct welke bedrijven of personen dit hebben gedaan, je kan deze bedrijven of personen dan direct attenderen op je nieuwe bankrekening nummer.

Voordelen van een Knab bankrekening inclusief Knab Visa creditcard:

  • Gratis gebruik maken van een Visa creditcard
  • Alles gemakkelijk online regelen, je hoeft niet naar bankkantoren o.i.d.
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd inclusief bankrekening