Mastercard Black

Alle informatie over de grandioze Mastercard Black op een rijtje

Als we aan creditcards denken en dat in het specifiek aan maatschappijen die creditcards leveren, dan denken we uiteraard direct aan Mastercard. Samen met American Express en Visa is dit namelijk de grootste aanbieder van allen. Dit betekent uiteraard ook dat Mastercard verschillende soorten kaarten aanbiedt, want met één type red je het tegenwoordig niet meer in de wereld van de creditcardgiganten. Er moeten dus steeds weer nieuwere creditcards komen met andere functies en meer mogelijkheden om de concurrentie aan te kunnen blijven gaan. Ook de Mastercard Black staat in deze traditie. Deze creditcard is namelijk eentje die er op alle gebieden naar streeft om de beste te zijn. 

De privileges die de Mastercard Black u geeft

Hoewel u dankzij de Mastercard Black dus gebruik kan maken verschillende voorrechten, waar we zo meteen naar zullen kijken, blijft het in de basis natuurlijk gewoon een creditcard waarmee gedaan wordt wat ermee hoort gedaan te worden: betalen. Bij Mastercard gebeurt dit uiteraard altijd op een veilige manier. Dit toont zich ook in het feit dat u op vrijwel al uw aankopen een garantie van een jaar heeft. Deze garantie is van toepassing in verschillende gevallen, bijvoorbeeld wanneer u het slachtoffer bent geworden van diefstal of wanneer het gekochte product beschadigd is. Dankzij de ICS App kunnen alle betalingen die verricht zijn bovendien gemakkelijk teruggekeken worden, zodat u een duidelijk overzicht heeft van uw financiële situatie. Wat vooral handig is voor mensen die veel reizen, is dat de Mastercard Black een doorlopende reisverzekering biedt. Binnen dit pakket zitten bijvoorbeeld ook een annuleringsverzekering, een reisongevallenverzekering en een bagage –en vluchtvertragingsverzekering. Daarnaast kunt u als reiziger ook gebruik maken van lounge-ruimtes op vliegvelden over de hele wereld, wat zeker eens van pas kan komen, als u vertraging heeft of überhaupt gewoon lang moet wachten op uw vlucht. Andere handigheden die deze Mastercard u biedt, zijn onder andere het contactloos betalen en het feit dat de helpdesk altijd bereikbaar is. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Het geringe prijskaartje voor deze voordelen

Uw jaarlijkse bijdrage om een Mastercard Black in uw bezit te krijgen, bedraagt slechts 204,- euro. Dat is überhaupt al geen hoog bedrag voor een creditcard, maar uit het bovenstaande kunt u bovendien afleiden dat u er het nodige voor terugkrijgt. Kortom: de Mastercard Black is zijn geld meer dan waard en is dus een verstandige investering.

Hoe gaat de aanvraag in zijn werk?

Als u er van overtuigd bent dat de Mastercard Black een goede keuze is voor u, dan kunt u hem aan gaan vragen. Dit is bijzonder eenvoudig. Door alleen enkele van uw gegevens op te geven, iets wat doorgaans slechts enkele minuten duurt, wordt de aanvraag namelijk al in behandeling genomen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten. Erg lang duurt dit wachten meestal echter niet, want het is de bedoeling dat de kaart binnen twee weken bij u afgeleverd wordt. Vervolgens moet u de creditcard uiteraard nog wel even activeren om er daadwerkelijk gebruik van te kunnen maken, maar ook dat is zo gebeurd.