MasterCard Business

Kleine bedrijven profiteren optimaal van de Mastercard Business

Mastercard levert tal van verschillende creditcards en heeft dan ook een geheel eigen assortiment aan creditcards voor bedrijven. Deze verschillen onderling ook weer. Zo heb je naast de Mastercard Corporate, die bedoeld is voor de meest omvangrijke bedrijven, ook nog de Mastercard Business. Deze is juist bedoeld voor de iets kleinere bedrijven, tot vijftig medewerkers, maar is niettemin een kaart van echte klasse. 

Beperk de kosten met deze Mastercard Business

Als klein bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk besparen. Elke onnuttige uitgave, is er namelijk één te veel. Vandaar dat de prijs van de Mastercard Business bijzonder laag ligt. Wanneer u één kaart haalt, bent u immers slechts 35,- euro per jaar kwijt. Hetzelfde bedrag wordt in rekening gebracht per kaart, wanneer u tot zes kaart aanvraagt. Vanaf dan, dus vanaf zes kaarten, gaan deze prijzen zelfs nog omlaag naar dertig euro per kaart. Uiteindelijk, als u 25 kaarten of meer bestelt, kan er bovendien nog een korting gegeven worden, die dan in samenspraak tot stand komt. Kortom: de kaart is wat de aankoop betreft al behoorlijk voordelig. Daarnaast zitten er op financieel gebied ook nog andere voordelen aan vast. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen rente over uw aankopen, mits u binnen 21 dagen betaalt, en krijgt u steevast korting bij Hertz, Thalys en McAfee. Ook dat scheelt uiteindelijk in de bedrijfsportemonnee.

U krijgt er een hoop voor terug

De Mastercard Business is dus goedkoop, maar uiteraard is dat niet het enige wat u als ondernemer wenst. De kaart moet immers ook gewoon de nodige functies hebben. Dat zit hier echter meer dan goed. Allereerst maakt deze kaart het namelijk mogelijk om overal ter wereld, of het nou in China is of gewoon in Nederland, te betalen. Bovendien kan dat met elk gewenst bedrag, daar het voor u mogelijk gemaakt is om zelf uw bestedingslimiet in te stellen. U bent dus niet gebonden aan het standaard ingestelde plafond. Ook is het handig dat u zelf de keuze heeft wanneer er uiteindelijk betaald wordt, u mag immers zelf een vaste dag in de maand kiezen waarop het geld in één keer van de rekening afgeschreven wordt. Dit kan handig zijn, omdat het voor uw bedrijf voordeliger of handiger kan zijn om op de ene dag te betalen dan op de andere. Daarnaast gebeurt dat betalen altijd veilig, want u krijgt de nodige verzekeringen meegeleverd, waaronder een aankoopverzekering. Deze bepaalt dat uw gekochte goederen verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging en dat tot 180 dagen na aankoop. De aflevergarantie zorgt voor eenzelfde soort veiligheid. De andere verzekeringen die u er automatisch bijkrijgt, zijn – naast de internetgarantie – vooral handig gedurende het reizen. U krijgt namelijk een bagagevertragingsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering en een aanvullende reisongevallenverzekering. 

Moeiteloos vraagt u de kaart aan

Ook de fase van de aanvraagprocedure is van belang bij een beoordeling, omdat creditcardmaatschappijen deze stap nogal eens verwaarlozen. Zodoende wordt het aanvragen van een kaart moeilijk en bovenal erg tijdrovend. Hier is dat niet het geval, omdat alles overzichtelijk is weergegeven en u, mits u alle gegevens bij de hand heeft, binnen enkele minuten afgerond heeft. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten. Aangezien Mastercard altijd tracht om creditcards zo snel mogelijk af te leveren, duurt dit wachten echter niet zo lang. Binnen twee weken kunt u meestal al genieten van uw nieuwe creditcard.