MasterCard Classic

Gemakkelijk betalen in binnen –en buitenland

Mastercard is natuurlijk één van de grote spelers onder de creditcardmaatschappijen. Dat brengt ook met zich mee dat ze, net als bijvoorbeeld Visa en American Express, mee gaan in het spel van differentiatie om de concurrentie aan te kunnen blijven gaan. Dit levert creditcards op met allerlei nieuwe, geavanceerde mogelijkheden. Echter is gedurende al die vernieuwingen ook nog gewoon de oorspronkelijke creditcard van Mastercard blijven bestaan, de zogenoemde Mastercard Classic. Dat dit een echte klassieker is die nog altijd kan overleven en zelf immens populair is, dankt het aan de vele kwaliteiten die het bezit.

Waarom de Mastercard Classic een klassieker is

Een klassieker word je als creditcard uiteraard niet zomaar, dan moeten er wel verschillende voordelen aan het gebruik ervan zitten. En dat is ook bij de Mastercard Classic het geval. Ten eerste is dat natuurlijk de betrouwbaarheid die geboden wordt. Mastercard is vanwege de naam en de jarenlange ervaring natuurlijk altijd een betrouwbare partner en dat uit zich ook in deze kaart. Dit betekent bijvoorbeeld allereerst dat u er in binnen –en buitenland vrijwel altijd gebruik van kan maken en dat er daarnaast verschillende verzekeringen mee gepaard gaan. Deze worden automatisch afgesloten en er hoeft dus niet (extra) voor betaald te worden. Eén van deze verzekeringen is de 180 dagen geldende aankoopverzekering, die u beschermt tegen diefstal, verlies of schade van uw aankoop. Daarnaast is er ook nog een aanvullende reisverzekering, die uit tal van componenten bestaat en dus zeer uitgebreid is. Hij bestaat namelijk onder andere uit een bagagevertragingsverzekering, een reisongevallenverzekering en nog enkele andere verzekeringen. Daarnaast gaat de Mastercard Classic ook gewoon met zijn tijd mee en past hij zich aan de nieuwste mogelijkheden aan. Contactloos betalen is bijvoorbeeld geen probleem met deze kaart en ook kan er gebruik gemaakt worden van de ICS App, waar u een overzicht van uw transacties terug kunt vinden. Ook is er de mogelijkheid om te betalen in termijnen, iets wat tegenwoordig erg populair is. 

Als de aanvraagprocedure u niet kort genoeg kan zijn

Ook de aanvraagprocedure verloopt gewoon via het internet. Dit is natuurlijk op zich al gemakkelijk, maar op de aanvraagprocedure zelf is verre van omslachtig en onhandig. Op die manier kunt u uw nieuwe kaart al binnen enkele minuten aanvragen. Vervolgens wordt er bij Mastercard gelijk aan de slag gegaan en wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Als alles in orde is, wordt de kaart vervolgens al binnen twee weken opgestuurd.

Een voordelige creditcard

Het laatste voordeel dat de Mastercard Classic te bieden heeft, is de prijs. Deze is namelijk erg laag. Een jaarlijkse bijdrage van 20,- euro is alles wat van u gevraagd wordt. Wil een tweede gezinslid ook een kaart, dan hoeft daar zelfs maar 17,50,- euro voor betaald te worden. Als gekeken wordt naar wat u daar voor terugkrijgt, is dat bijzonder weinig. Tel daar nog eens bij op dat u ook nog eens rente ontvangt, mits u meer dan 500,- euro op uw spaarsaldo heeft staan, en u kan niets anders dan concluderen dan dat het financiële plaatje van de Mastercard Classic bijzonder voordelig is.