MasterCard Corporate

De Mastercard Corporate, handig voor uw bedrijf

Mastercard heeft allerlei verschillende creditcards in het ruime assortiment. Er zijn talloze soorten creditcards voor particulieren, creditcards die bedoeld zijn voor kleine bedrijven en creditcards die bestemd zijn voor de omvangrijkere organisaties. Tot die laatste groep kaarten hoort ook de Mastercard Corporate. Deze kaart is namelijk gecreëerd voor bedrijven met minimaal vijftig werknemers. Dit betekent dat het aanschaffen van een Mastercard Corporate of meerdere ervan verschillende voordelen biedt voor dergelijke bedrijven. Naar wat die voordelen precies inhouden, gaan we zo meteen kijken, maar eerst behandelen we nog even de kosten. Deze zijn bijzonder laag.

De Mastercard Corporate is bijzonder voordelig

Als ondernemer bent u het natuurlijk gewend om te investeren, wat het voor u – na het lezen van alle voordelen die eraan verbonden zijn – nooit ofte nimmer moeilijk zou maken om deze Mastercard Corporate aan te schaffen. Wat de Mastercard Corporate betreft, is dat investeren echter slechts in beperkte mate nodig. Deze creditcard is namelijk bijzonder voordelig. U betaalt immers slechts 39,- euro per stuk voor de eerste vijf stuks van de Mastercard Corporate, 33,- euro per stuk voor de volgende twintig kaarten en nog minder per stuk, als u nog meer kaarten aanvraagt. Door het aanschaffen van deze kaart of kaarten, kunt u dus doen wat ondernemers (naast investeren) ook graag doen: de kosten drukken waar dat mogelijk is om de winsten te vergroten.

Dit maakt de Mastercard Corporate onmisbaar voor uw bedrijf

De kosten zijn dus laag en dat is op zich natuurlijk al een voordeel, maar u kunt u ondertussen nog altijd afvragen of die kosten de moeite wel waard zijn om te maken, daar er nog geen concreet voordeel genoemd is. Deze voordelen zijn er echter wel degelijk. Allereerst heeft dit ermee te maken dat u zelf uw bestedingslimiet in kan stellen in tegenstelling tot bij veel creditcards die niet bestemd zijn voor grote bedrijven. Zodoende kunt u gemakkelijker grote uitgaven doen, wanneer dat nodig zou zijn om te investeren. Over deze uitgaven, of deze nou groot of klein zijn, betaalt u bovendien geen rente, mits u binnen 21 dagen de openstaande rekening vereffend. Dat ook dit erg voordelig is, behoeft geen verdere uitleg. Voorts maakt u simpelweg gebruik van alle voordelen die Mastercard te bieden heeft. Dit is natuurlijk allereerst dat u overal ter wereld kan betalen, wat zeker gedurende een zakenreis of een contractbespreking in het buitenland handig is, en deze betalingen (evenals die van uw medewerkers) altijd overzichtelijk terug te vinden zijn via Mijn ICS Business. Daarnaast bent u automatisch goed verzekerd. Enerzijds hebben deze verzekeringen ook te maken met reizen, zoals de bagagevertragingsverzekering en de aanvullende reisongevallenverzekering, anderzijds simpelweg met echte aankopen. U heeft bijvoorbeeld een aflevergarantie, een aankoopverzekering en een Verzekering Ongeoorloofd Gebruik.

In geen tijd is de aanvraag geregeld

Goedkoop, nuttig en gemakkelijk aan te vragen, want ook dat is een voordeel van de Mastercard Corporate. Waar andere creditcardmaatschappijen nogal eens moeilijk doen bij de aanvraag en het u dus een hoop tijd kost om er één aan te vragen, is dat bij Mastercard niet het geval. U hoeft alleen wat gegevens op te geven, op verzenden te drukken en dan is uw aanvraag al in behandeling genomen. Vervolgens duurt het hoogstens twee weken voordat u de kaart ontvangt.