Neteller Mastercard

Dit moet u weten over de Neteller Prepaid Mastercard

Wanneer u wel eens het internet op gaat om uw aankopen te doen, iets wat vanwege de toenemende populariteit van het zogenoemde ‘internetshoppen’ behoorlijk waarschijnlijk is, dan heeft u het ongetwijfeld wel eens meegemaakt dat u bij de betaling is gevraagd om uw creditcard nummer. Voor sommige mensen is dit geen probleem, voor anderen is het wel behoorlijk lastig. Het kan namelijk zo zijn dat u niet graag betaald met uw creditcard (en zeker niet op het internet) en daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat u überhaupt geen creditcard tot uw beschikking heeft. In beide gevallen kan dit bijzonder vervelend zijn, want sommige internetwinkels staan er simpelweg op dat er met een creditcard betaald wordt. Een Neteller Prepaid Mastercard kan in zo’n geval uitkomst bieden. 

Wat een Neteller Prepaid Mastercard zo handig maakt

De Neteller Prepaid Mastercard combineert het beste van twee werelden. Aan de ene kant is het gewoon een kaart waar u mee kunt betalen en pinnen, zoals met uw normale bankpas, maar aan de andere kant kan hij dus ook dienst doen als creditcard, mocht dat nodig zijn. Waar bij een gewone creditcard echter in de min kan gegaan worden en men hem om die reden vaak liever niet gebruikt, is dat op de Neteller Prepaid Mastercard niet van toepassing. Op deze kaart zet u namelijk zelf een bepaald bedrag en vervolgens is het niet mogelijk om transacties te doen die boven dat bedrag uitkomen. Dit geeft op zich al een veilig gevoel. Daar komt echter nog bij dat Neteller werkt met een systeem dat internationaal goedgekeurd is en dus extra betrouwbaar is, ook op andere gebieden. Dat het internationaal is, betekent daarnaast ook dat u zowel in binnen –en buitenland betalen kunt. Of dat op het internet is of in een fysieke winkel maakt daarbij niet uit. Tot slot mag een laatste voordeel van Neteller niet onbesproken blijven, namelijk het feit dat er geen BKR registratie noodzakelijk is. Hiermee onderscheid Neteller zich scherp van de concurrentie.

Neteller is erg voordelig

Nu kunt u denken dat Neteller voor deze dienst die het levert een behoorlijk bedrag in rekening brengt. Dat is echter niet het geval. Het aanvragen van een Neteller Prepaid Mastercard is namelijk geheel gratis. Verborgen kosten in de vorm van verplichte maandelijkse of jaarlijkse betalingen aan Neteller zijn er bovendien ook niet. Voor het overmaken van geld vanaf bijvoorbeeld iDEAL naar uw kaart betaald u een fee van 1%. Met andere betaaloplossingen kan het zijn dat daar andere percentages aan gekoppeld zijn, hiervoor adviseren wij om even de website van Neteller te raadplegen. Bij andere aanbieders van een dergelijke prepaid creditcard komt dit eigenlijk vrijwel nooit voor. Kortom: een prepaid creditcard van Neteller is niet alleen erg handig, het is ook nog eens bijzonder voordelig.

Het aanvragen van een Neteller Prepaid Mastercard

Zoals we al opmerkten, is het aanvragen van een Neteller Prepaid Mastercard geheel kosteloos. U betaalt er geen cent voor. Maar wat een aanvraag betreft, is uiteraard niet alleen het prijskaartje van belang, het gaat ook om de soepelheid en de snelheid van de aanvraag. Bij Neteller zit dit wel goed. Als u de site bezoekt en daar een account aanmaakt, kunt u namelijk gelijk een kaart aanvragen. Deze wordt vervolgens, na een veiligheidscheck, binnen tien dagen naar u toegestuurd, waarna u gelijk geld op de kaart kan zetten en kan betalen waar u wilt.