Prepaid MasterCard

Een creditcard voor iedereen! De nieuwe prepaid Mastercard is een gewone creditcard met als enige verschil dat je niets op krediet kan aanschaffen. Het is een prepaid creditcard, je zal er eerst saldo op moeten zetten alvorens je er betalingen mee kan uitvoeren.

Wij zijn erg positief over de prepaid creditcard van Mastercard. Er zijn hiervoor verschillende redenen maar de allerbeste reden is dat vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd zijn. Hierin blinkt de Mastercard prepaid uit ten opzichte van andere prepaid creditcards.

Enkele andere voordelen van de prepaid Mastercard:

  • Wereldwijde acceptatie
  • Geen BKR toetsing of bewijs van inkomen
  • Draadloos betalen
  • Gemakkelijk inzicht met de ICS prepaid Card App
  • Aanvullende reisverzekeringen
  • Aflevergarantie op online aankopen

De Mastercard prepaid creditcard is echt een uitkomst voor iedereen die wel de lusten wil van een gewone creditcard maar niet de lasten.

De enige prepaid creditcard met aanvullende reisverzekeringen

De prepaid creditcard van Mastercard is de enige prepaid creditcard waarbij vrijwel alle aankopen zijn verzekerd voor 180 dagen. Alleen er is nog meer! Als je een buitenlandse reis boekt en deze betaald met je prepaid Mastercard dan ben je ook nog eens over de hele wereld verzekerd tegen extra kosten voor: vluchtvertraging, bagagevertraging, hulpverlening en reisongevallen.

Voor maximale uitkeringsbedragen adviseren wij je even de website te raadplegen. Deze verzekeringen zijn geen vervanging van je huidige verzekering maar een aanvulling op je huidige verzekeringen. Zorg dus dat je altijd goed verzekerd op reis gaat.

Prepaid Mastercard aanvragen

Iedereen die 18 jaar of ouder is kan een prepaid creditcard aanvragen. Omdat om een prepaid creditcard gaat zal er geen BKR- of andere financiële- toetsing plaatsvinden. Je kan de het allemaal gemakkelijk online aanvragen via de groene button. De verwerking van de prepaid creditcard is ongeveer 2 weken.