Skrill

Skrill is een soort van online portemonnee een beetje hetzelfde als paypal. Je kan ook met een e-mailadres geld versturen en ontvangen. Het voordeel van Skrill is dat je er ook gemakkelijk een prepaid creditcard aan kan koppelen. Op deze manier kun je gemakkelijk het saldo besteden via een prepaid creditcard. Deze creditcard is voorzien van een Mastercard logo en zal dus wereldwijd worden geaccepteerd als betaalmiddel.

Met deze Skrill creditcard heb je alle voordelen als een gewone creditcard. Je kan alleen geld uitgeven wat je er op je account staat. Je moet er dus voor zorgen dat je altijd een positief saldo op je Skrill account hebt staan.

Skrill iDeal

Als je betalingen wilt doen met de prepaid creditcard van Skrill moet je dus eerst zorgen dat je een positief saldo hebt op je account. Gelukkig kun je gemakkelijk en snel je saldo opwaarderen met iDeal. Doordat Skrill iDeal ondersteund is het erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk om gebruik te maken van Skrill. Naast iDeal heb je ook nog de mogelijkheid om je saldo op te waarderen met een bankoverschrijving of andere betaalmethoden.

Skrill creditcard gebruiken voor online betalingen

Doordat je creditcard kan koppelen met je Skrill account kun je erg gemakkelijk online betalingen uitvoeren met je creditcard. Zo kun je in veel webwinkels gewoon shoppen en de betaling uitvoeren vanaf je Skrill account.

Skrill account aanmaken en creditcard aanvragen

Via creditcardvergelijken.nl kun je direct een Skrill account openen en een Skrill prepaid creditcard aanvragen. Alles is gemakkelijk online te regelen en binnen enkele minuten geregeld. Een Skrill creditcard kost € 10,- per jaar en dit een prima prijs voor een prepaid creditcard.

Skrill ervaringen

Op internet zijn veel ervaringen van Skrill te lezen. De meeste ervaringen van Skrill zijn positief en enthousiast. De klantenservice is goed en ze reageren over het algemeen altijd binnen 24 uur. Het enige nadeel is dat de website nog niet in het Nederlands is.

Skrill was voorheen Moneybookers

Skrill is een nieuwe merknaam die sinds 2015 bestaat, voorheen was de online betaaldienst bekend onder de naam Moneybookers.