Visa World Card

De Visa World Card is dé internationale creditcard

Als u zich geregeld in het buitenland bevindt en daar ook de nodige transacties moet verrichten, dan doet u er verstandig aan om een creditcard aan te schaffen met veel internationale mogelijkheden. En als u dan toch gelijk bezig bent, kunt u maar het beste dé internationale creditcard aanschaffen. Dit is zonder twijfel de Visa World Card, waarvan de naam al aangeeft dat er wereldwijd gebruik van te maken. Die mogelijkheid, de mogelijkheid om waar dan ook ter wereld te betalen met de Visa World Card, is uiteraard niet het enige voordeel van deze kaart. Deze creditcard blinkt namelijk op meerdere terreinen uit.

Dit maakt de Visa World Card tot de perfecte creditcard

Hetgeen waar de Visa World Card het meest in excelleert, is en blijft echter in grensoverschrijdende (of in ieder geval op reizen betrekking hebbende) zaken. Zo krijgt u bijvoorbeeld een erg uitgebreide aanvullende reisverzekering, waar de volgende verzekeringen in opgenomen zijn: een bagagevertragingsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering, een reisongevallenverzekering en een hulpverleningsverzekering. Ook beschikt u via de Visa World Card automatisch over een aankoopverzekering, waardoor al uw aankopen tot 180 dagen na de aankoop verzekerd zijn tegen verlies, diefstal en schade. Dit biedt u de nodige zekerheid, iets wat bij Visa natuurlijk überhaupt ook wel goed zit, mede dankzij de fraudepreventie die steevast uitgevoerd wordt. Maar de kwaliteit van een creditcard bestaat uiteraard niet alleen uit de veiligheid die het biedt, hoe belangrijk dat ook is. U moet ook simpelweg het gemak van een kaart ervaren. Bij de Visa World Card is dit gelukkig zeker het geval. Ten eerste geeft de ICS App u een helder inzicht in uw gedane transacties en uw bestedingsruimte, daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om contactloos (en dus enorm snel) te betalen voor uw dagelijkse uitgaven en tot slot draagt ook de mogelijkheid om gespreid te betalen, dus in termijnen, bij aan het gemak. 

De kaart wordt razendsnel afgeleverd

Wat ook erg gemakkelijk is, maar minder met het gebruik van de kaart te maken heeft, als wel met de service van Visa, is dat de kaart erg snel afgeleverd wordt. Doorgaans geschiedt dit al binnen twee weken, terwijl kaarten van andere creditcardmaatschappijen soms een stuk langer op zich laten wachten. Dit voordeel wordt nog eens versterkt door het feit dat ook de hieraan voorafgaande aanvraagprocedure bijzonder soepel verloopt voor de consument. U hoeft enkel wat persoonsgegevens en uw bruto jaarinkomen op te geven om deze enkele minuten durende procedure te doorlopen.

Ondanks alle voordelen toch gewoon voordelig

We hebben zojuist tal van voordelen opgenoemd van de Visa World Card. Dit zou de gedachte uit kunnen lokken dat het om een prijzige kaart zou gaan, daar het idee is dat er voor luxe immer betaald moet worden. Hier gaat dat echter niet op. Allereerst is de Visa World Card in de aanschaf al behoorlijk voordelig, daar je slechts 36,50,- euro per jaar betaalt, en daarnaast ontvangt u ook nog rente, wanneer uw saldo 500,- euro of hoger is. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleine investering die u doet er gemakkelijk weer uitgehaald kan worden. Echter is dit uiteraard niet het doel van de aanschaf, want dat is natuurlijk het gebruik maken van de vele voordelen die de Visa World Card biedt.