Visa World Card Business

De Visa World Card Business maakt ondernemen gemakkelijker

Ondernemers zijn altijd opzoek naar manieren om efficiënter en voordeliger te werk te gaan. Dit kan gebeuren door grote wijzigingen door te voeren, maar ook door naar de details te kijken. Eén van deze details kan het aanschaffen van een (andere) creditcard zijn. Bent u dat echter van plan, dan komt u echter wel voor een lastige keuze te staan. Creditcardmaatschappijen richten zich tegenwoordig immers ook specifiek op bedrijven en hebben voor deze subgroep dus ook een enorm aanbod. Echter is één kaart binnen deze categorie wel echt aan te raden, namelijk de Visa World Card Business. Deze heeft namelijk verschillende voordelen en is bovendien bijzonder voordelig. 

Dit is waar ondernemers van kunnen profiteren met deze kaart

De Visa World Card Business heeft ook nog een grote broer, de Visa World Card Business Gold. De gouden versie dus, die meer te bieden zou hebben. Natuurlijk is dit ook zo, anders zou de hogere prijs ook niet te rechtvaardigen zijn, maar voor veel ondernemers zal de standaardversie gewoon voldoen. Deze heeft namelijk de nodige kwaliteiten. Om te beginnen bent u met deze kaart, waar u ook tijdens uw zakenreizen naar het buitenland gebruik van kan maken, tegen tal van ongelukken verzekerd. Zijn de goederen die u heeft aangeschaft gestolen? Geen probleem, daar is de 180 dagen lopende aankoopverzekering voor. Uw bagage is vertraagd op het vliegveld en u zit dus zonder al uw spullen? Toiletartikelen en schone kleren (of het geld ervoor) komen dankzij de bagagevertragingsverzekering uw kant op. U hebt zelf vertraging opgelopen op datzelfde vliegtuig? Maak u geen zorgen over de extra maaltijden die u moet bekostigen, daar wordt via de vluchtvertragingsverzekering voor gezorgd. Naast de genoemde verzekeringen, ontvangt u ook nog automatisch internetgarantie, aflevergarantie, een aanvullende reisongevallenverzekering en een verzekering tegen onrechtmatig gebruik door medewerkers. Kortom: u hoeft u nergens druk meer om te maken, uw bedrijf is verzekerd tegen alle ongemakken. Mocht er zich wel een probleem voordoen, dan kunt u op ruime tijden terecht bij de servicedesk van Visa, die u overal mee wil helpen. Qua service zit het dus ook wel goed. 

De prijs die betaald dient te worden is uiterst scherp

Zoals gezegd, blinkt de Visa World Card Business niet alleen uit wat de kwaliteiten betreft, ook de prijs wordt immer positief gewaardeerd. Met 35,- euro per kaart per jaar ligt die immers bijzonder laag. Die prijs kan relatief gezien nog eens omlaag gebracht worden, als er ook kaarten aangeschaft worden voor andere medewerkers. Zo gaat de prijs vanaf de aanschaf van een zesde kaart omlaag naar 30,- euro per kaart en is er later in overleg nog een verdere prijsverlaging mogelijk. Daar komt nog eens bij dat u geen rente betaalt over de goederen die u inkoopt, iets wat bij sommige andere creditcards wel het geval is. U zult wel begrijpen dat ook dit erg voordelig is, zeker wanneer het om grote bedragen gaat. 

Geen ingewikkelde en eindeloos lange aanvraagprocedure

Creditcardmaatschappijen hebben soms de neiging om aanvraagprocedures oeverloos lang en bijzonder complex te maken. Visa doet dat niet. De Visa World Card Business vraag je door de simpelheid dan ook aan binnen enkele minuten. Wat daarnaast fijn is, is dat ie ook gewoon zo snel mogelijk uw kant op kant. Doorgaans is dit al binnen twee weken.