Visa World Card Business Gold

Visa verdient alle lof voor de Visa World Card Business Gold

American Express, Mastercard en Visa, dat zijn de financiële dienstverleners bij wie doorgaans aangeklopt wordt voor een creditcard. Zij zijn zogezegd de groten in de wereld van de creditcards. Echter is het niet zo dat elke kaart van hen even veel luxe biedt, er zijn ook simpelere creditcards van deze bedrijven op de markt. De Visa World Card Business Gold kan echter niet bestempeld worden als een eenvoudige creditcard, daar gebruikers ervan nogal wat privileges voorgeschoteld krijgen. Vooral ondernemers ervaren dit. Niettemin zijn ook de gewone voordelen van Visa van toepassing op deze creditcard. Beide gaan we hieronder behandelen.

Waarom wordt deze creditcard van Visa zo hoog aangeschreven?

Laten we beginnen met de algemene voordelen van Visa, die er mede voor zorgen dat de Visa World Card Business zo populair en hooggewaardeerd is. Allereerst zijn dat natuurlijk de garanties die geboden worden. Visa ziet er op toe dat al hun klanten zekerheid hebben, wat in dit geval bijvoorbeeld betekent dat er altijd een aankoopverzekering is van 365 dagen en dat u als gebruiker een doorlopende reisverzekering geniet. Ook is er bij deze kaart nog een internetgarantie en een aflevergarantie, als ook een Verzekering Ongeoorloofd Gebruik. Naast al deze garanties is het natuurlijk al zo dat u simpelweg overal kan betalen, in binnen –en buitenland. Zo kunt u als ondernemer, zzp’er of directeur eenvoudig een etentje met zakenrelaties betalen of reclamewerk (op het internet) bekostigen. Investeren in uw zaak of bedrijf wordt zo een stuk gemakkelijker. Dit wordt nog eens versimpeld omdat het mogelijk is gemaakt om uw bestedingslimiet zelf te bepalen, u kunt dus zelf bepalen hoeveel u uit kan geven. Buiten dit alles kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de uitstekende service waar een houder van een Visa World Card Business Gold recht op heeft. Hierbij kunt u denken aan een vervangende kaart en cash, wanneer uw kaart in het buitenland stuk is gegaan, en het feit dat uw betalingen overzichtelijk gemaakt zijn met Mijn ICS Business, een online programma dat puur hiervoor bestemd is.

Goedkoop uit zijn en toch het beste krijgen

U bent dus verzekerd van alles wat u maar wil en toch betaalt u daar geen cent te veel voor. De Visa World Card Business Gold is met zijn 154,- euro per jaar namelijk bijzonder voordelig. Deze prijs kan overigens ook nog naar beneden gebracht worden, als u een groot bedrijf heeft en aan meer dan vijfentwintig medewerkers een kaart in gebruik wilt geven. Wat het financiële plaatje nog eens extra aantrekkelijk maakt, is dat u geen rente betaalt over uw bestedingen indien u binnen 21 dagen het geld overmaakt, iets wat bij andere creditcards nogal eens wel het geval is.

Wat u moet weten wat de aanvraag betreft

Het laatste punt dat van belang is bij de waardering van een creditcard, is of de aanvraagprocedure wat soepel verloopt. Nadat u eindelijk een keuze hebt gemaakt, wilt u uiteraard wel snel klaar zijn met de aanvraag. Bij de Visa World Card Business Gold hoeft u daar niet over in te zitten, dit is namelijk zo gepiept. Het opgeven van uw gegevens neemt slechts enkele minuten in beslag, waarna de aanvraag direct in behandeling wordt genomen en u uw kaart binnen twee weken opgestuurd krijgt.