Visa World Card Gold

De Visa World Card Gold is de ideale creditcard

Het zoeken naar de ideale creditcard die precies past bij uw wensen kan soms een bijzonder lange zoektocht opleveren. Een tip hierbij is alvast om de creditcards van Visa eens onder loep te nemen. Deze aanbieder van creditcards heeft namelijk verschillende kaarten in de aanbiedingen met elk hun eigen stijl. Onder al deze creditcards is met name de Visa World Card Gold erg populair. Deze populariteit is te danken aan verschillende kwaliteiten, zoals we zo meteen zullen zien.

Waarom wordt de Visa World Card Gold als ‘ideaal’ omschreven?

Dat de Visa World Card Gold zo hoog gewaardeerd wordt, heeft er aan de ene kant mee te maken dat de kaart behoorlijk voordelig is, iets waar we zo nog op terug zullen komen, maar ook vooral met het feit dat er nogal wat andere voordelen aan verbonden zitten. Ten eerste is dat natuurlijk dat je, net als met alle andere Visa-creditcards, overal ter wereld kunt betalen, niet alleen in Nederland. Deze betalingen gebeuren bovendien altijd op een veilige manier en met de nodige zekerheid, omdat u van Visa veel garanties krijgt. Die garanties zijn ook van toepassing op de Visa World Card Gold. U krijgt, naast de verzekering tegen diefstal, verlies en beschadiging, bijvoorbeeld ook een aanvullende reisverzekering. Deze bestaat uit de volgende componenten: een reisongevallenverzekering, een hulpverleningsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering. Op die manier kunt u altijd zorgeloos op reis. De Visa World Card Gold biedt bovendien nog tal van extra’s, die het er allemaal net even gemakkelijker op maken. Zo wordt u de mogelijkheid geboden om in termijnen betalingen te verrichten met de zogenoemde Gespreid Betalen Faciliteit en is er ook de optie om contactloos te betalen met deze kaart. 

Een bijzonder vriendelijke prijs

Voor de Visa World Card Gold betaal je per jaar 55,- euro. Dat is een bijzonder lage prijs, waardoor deze creditcard tot de goedkoopste op de markt gerekend kan worden. Dit is behoorlijk opvallend, aangezien u met deze Visa World Card Gold wel de nodige voordelen geniet, zoals we zonet al zagen. Daar komt bovendien nog eens bovenop dat je met alle Visa-creditcards, deze niet uitgezonderd, rente kan ontvangen en dus kan sparen. De rente bedraagt 0,7 procent, gaat in vanaf 500,- euro spaarsaldo en wordt gerekend over het totale saldo. Wanneer u een hoog spaarsaldo heeft, kan dit u dus flink wat opleveren. De investering is het dus zonder twijfel meer dan waard.

Het aanvragen van de Visa World Card Gold is zo gepiept

Het opsturen van de Visa World Card Gold gaat behoorlijk snel. Wanneer u uw aanvraag voor deze kaart van Visa heeft ingediend, duurt het namelijk slechts twee weken voordat u de kaart binnenkrijgt en u er, na de activatie uiteraard, gebruik van kan maken. De aanvraag op zich is bovendien ook eenvoudig. U hoeft alleen enkele gegevens in te vullen, waaronder uw bruto inkomen en uw persoonsgegevens (het is dus handig om uw bruto inkomen en rijbewijs/paspoort bij de hand te houden). Daar bent u hoogstens enkele minuten aan kwijt.