Visa World Card Photo

Een persoonlijke creditcard met de Visa World Card Photo

Natuurlijk, creditcards hebben een praktisch doel, het verrichten van betalingen, en zijn geen sierobject, maar toch zouden ze er soms wel eens wat minder saai uit mogen zien. Bij Visa dachten ze dat blijkbaar ook, want met de Visa World Card Photo hebben ze een geheel eigen creditcard ontwikkeld die net wat meer kleur en fleur biedt. Op deze kaart kunt u namelijk een persoonlijke foto laten plaatsen. Dit kan een foto van uzelf zijn, van u en uw vrienden, u en uw gezin, uitsluitend uw gezin, uw huisdier, een plaats die u mooi vindt en noem het allemaal maar op. U mag het helemaal zelf uitkiezen. Wat in ieder geval zeker is, is dat u op deze manier altijd iets bij u kan dragen wat u dierbaar is. Los wat deze bijzonder eigenschap, is de Visa World Card Photo overigens ook kwalitatief gezien gewoon een erg goede creditcard, zoals we zo meteen bij het behandelen van de vele voordelen ook zullen zien.

De Visa World Card Photo is uniek in zijn soort

De hoofdreden om juist voor de Visa World Card Photo te gaan, is natuurlijk het feit dat u er echt iets persoonlijks van kan maken en bovendien erg origineel bent. Zoals gezegd, zijn er echter nog veel meer redenen om juist voor de Visa World Card Photo te gaan. Dit zijn ten eerste natuurlijk de voordelen die inherent zijn aan het gebruik van een creditcard van Visa. Zo kan u met Visa altijd en overal betalen en bent u bij Visa, en dus ook hier, vaak automatisch verzekerd tegen verschillende ongemakken. In dit geval bent u bijvoorbeeld verzekerd tegen diefstal, beschadiging en verlies van uw aankopen. Deze verzekering is maar liefst 180 dagen geldig, waardoor u altijd genoeg tijd heeft. Ook is er nog een aanvullende reisverzekering, die bestaat uit het volgende: een reisongevallenverzekering, een hulpverleningsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering. Over uw betalingen, die u overigens ook in termijnen kan verrichten dankzij de Gespreid Betalen Faciliteit, hoeft u dus niet in te zitten. Alle gedane betalingen worden tot slot altijd in een duidelijk overzicht gegoten, dat u via Mijn ICS kunt bekijken.

Origineel zijn kost u weinig

Omdat de Visa World Card Photo toch wel wat extra’s weet te bieden ten opzichte van andere creditcards en daarnaast ook gewoon aan alle andere voorwaarden voor een topcreditcard voldoet, zou u wellicht verwachten dat de kaart behoorlijk prijzig is. Visa heeft er echter voor gezorgd dat er een vriendelijke prijs gehanteerd wordt. Voor de persoonlijke foto betaalt u eenmalig een klein bedrag, 9,75,- euro, en voor de rest bent u slechts 36,50,- euro per jaar kwijt. Dat is op zich al niet veel, maar er moet ook nog eens bij opgemerkt worden dat u voor de rest geen rente betaalt over betalingen, mits u op tijd terugbetaalt uiteraard. 

Uw Visa World Card Photo vraagt u als volgt aan

Bent u overtuigd? Dan kunt u nu gelijk de Visa World Card Photo aanvragen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag. Bovendien wordt de kaart ook bijzonder snel opgestuurd. Binnen twee weken heeft u de kaart in huis en kunt u er gebruik van maken. Vanzelfsprekend moet de kaart eerst nog wel geactiveerd worden, maar ook dat neemt amper tijd in beslag.