Visa World Card Platinum

Lees hier over de gewilde Visa World Card Platinum

Op de markt van creditcards is steeds meer differentie te bespeuren. Alle grote creditcardleveranciers, waartoe we natuurlijk ook Visa toerekenen, komen met steeds weer nieuwere creditcards aanzetten, die passen bij net weer een ander type persoon. Een vrij algemene creditcard die zich niet zozeer toespitst op een deelgroep maar meer op het geheel, is de Visa World Card Platinum. Dat dit de platinum-versie is, betekent echter wel dat er de nodige luxe mee gepaard gaat. Vanwege het feit dat hier algemeenheid gecombineerd wordt luxe is deze creditcard bijzonder populair. Door alle voordelen eens op een rijtje te zetten, wat we hieronder gaan doen, zal u begrijpen waar die populariteit nou precies vandaan komt. 

Waar de populariteit van de kaart aan te danken is

De Visa World Card Platinum is ten eerste erg gewild vanwege het simpele feit dat het gaat om een kaart van Visa. Men weet dat immers al het volgende: met deze kaart kan ik betalen over de hele wereld en krijg ik de nodige garanties. Die garanties houden in dit geval in dat u allereerst een aankoopverzekering hebt, wat betekent dat u verzekerd bent tegen beschadiging, verlies en diefstal van uw aankoop, en daarnaast geniet van een doorlopende reisverzekering, iets wat natuurlijk vooral voordelig is voor mensen die vaak op (zaken)reis gaan. Deze reisverzekering is overigens behoorlijk uitgebreid. Optionele verzekeringen zijn daarnaast ook mogelijk met de Visa World Card Platinum, zoals een kredietbeschermingsverzekering en een Gespreid Betalen Verzekering. Dat laatste, gespreid betalen, is dus ook een mogelijkheid met deze creditcard. Dit betekent dat u niet direct een heel bedrag hoeft over te maken maar dit in termijnen mag doen. Daarnaast kan u met dank aan deze kant op allerlei gebieden hulp krijgen, mocht dat nodig zijn. Er zit bijvoorbeeld een gratis Medische en Juridische Verwijsdienst en de Global Customer Assistance Service aan vast, wat zeker in het buitenland wel eens van pas kan komen.

De lage kosten vormen nog een aantrekkelijkheid

Natuurlijk is het fijn dat u kan genieten van bepaalde privileges en er goed voor u gezorgd wordt door een creditcardmaatschappij, maar u wilt daar uiteraard niet het volle pond voor betalen. Bij sommige creditcards is dit namelijk wel het geval. Visa hanteert echter vriendelijke prijzen en bij de Visa World Card Platinum is dat niet anders. U betaald hier namelijk slechts 154,- euro per maand voor, terwijl een tweede kaart (voor een ander gezinslid bijvoorbeeld) zelfs gratis is. Daar komt nog eens bij dat u met de World Card ook kunt sparen, wat u uiteindelijk dus juist vermogen oplevert en het er allemaal nog voordeliger op maakt.

Hoe vraagt u de Visa World Card Platinum aan?

De aanvraag van een Visa World Card Platinum is zeer eenvoudig. U hoeft enkel wat gegevens op te geven. Vervolgens neemt Visa de aanvraag in behandeling en kunt u binnen twee weken uw nieuwe kaart verwachten. Vergeleken met andere creditcards van andere maatschappijen is dat behoorlijk snel. Bovendien kunt u er, na de activatie, gelijk gebruik van maken.