Visa World Panda Card

Met de Visa World Panda Card steunt u het WNF

In eerste instantie lijkt de naam ‘Visa World Panda Card’ misschien wat een vreemde naam voor een creditcard, vanwege het woordje ‘Panda’. Wanneer u beseft dat deze kaart in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds tot stand gekomen is, verdwijnt het raadselachtige echter al gauw. De panda is immers het symbool van dit goede doel. Hoe dan ook, met de Visa World Panda Card steunt u dus het Wereld Natuur Fonds, maar dat is uiteraard niet het enige wat de kaart doet. Het is ook gewoon een creditcard en een goede ook nog.

Een goed doel steunen en de andere voordelen

Natuurlijk is het zo dat de Visa World Panda Card vooral wordt aangeschaft door leden van het Wereld Natuur Fonds of door mensen die er niet lid van zijn maar er niettemin mee sympathiseren. Door deze kaart aan te schaffen, levert u indirect namelijk een bijdrage aan dit goede doel. Echter hoeft dit echt niet de enige reden te zijn om deze creditcard aan te schaffen. Sterker nog: ook voor mensen die geen persoonlijke band hebben met het WNF, is deze kaart erg aantrekkelijk. Dit heeft er ten eerste mee te maken dat het een kaart van Visa is en dat dat nogal wat voordelen met zich meebrengt. Het betekent bijvoorbeeld allereerst dat u er over de hele wereld mee kunt betalen. Daarnaast bent u goed verzekerd, wat bijvoorbeeld blijkt uit de aankoopverzekering tegen diefstal, verlies en schade, die tot 180 dagen na de aankoop geldig is. Oók wordt er automatisch een aanvullende reisverzekering meegeleverd, die bestaat uit een reisongevallenverzekering, een hulpverleningsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering. Verder is er ook de ICS App, die het mogelijk maakt om alle gedane transacties in te zien, waar en wanneer u maar wilt. Voor het overzicht is dit erg handig.

Binnen twee weken heeft u uw Visa World Panda Card binnen

Wat ook handig is wat betreft de Visa World Panda Card is dat deze kaart bijzonder gemakkelijk aan te vragen is. Geen ellenlange aanvraagprocedure, niet maanden wachten op de verzending. Nee, deze creditcard wordt binnen enkele minuten aangevraagd, wordt vervolgens direct in behandeling genomen en komt daarna direct uw kant op. Dat betekent dat u uw kaart doorgaans binnen twee weken al ontvangen heeft en hem, na activatie, direct kunt gebruiken. 

Voor uzelf blijft het voordelig

Het is geen vreemde gedachte om te denken dat u voor deze creditcard iets meer betaald dan voor andere. Er zitten immers tal van voordelen aan, zoals we zonet al zagen, en bovendien steunt u met het Wereld Natuur Fonds een goed doel, wat wel zou moeten betekenen dat u net wat meer kwijt bent. Niets is echter minder waar. Het bedrag dat u betaalt voor de eerste WNF creditcard is met 36,50,- euro überhaupt al niet hoog, maar een tweede kaart (voor een ander gezinslid bijvoorbeeld) is met 16,- euro per jaar echt spotgoedkoop. Dat is het zeker wanneer in rekening wordt genomen dat u ook nog eens rente ontvangt over het geld op uw spaarsaldo. Deze rente ontvangt u al vanaf een spaarsaldo vanaf 500,- euro.