Over ons

Het idee van Creditcardvergelijken.nl is ontstaan na een persoonlijke zoektocht naar een nieuwe creditcard. Tijdens deze zoektocht is het idee geboren om een duidelijke en overzichtelijk website te maken met verschillende beschikbare creditcards. Iedereen kan een creditcard binnen 4 minuten afsluiten, maar kies je wel voor de juiste creditcard? Elke creditcard heeft verschillende kenmerken en voordelen, en om hier een juiste keuze in te maken is het handig dat er een website is waar veel creditcards met verschillende kenmerken en eigenschappen op staan.

Creditcardvergelijken.nl geregistreerd sinds 2009

Het domein creditcardvergelijken.nl is al geregistreerd in 2009. In de beginjaren is er echter niets mee gedaan en inmiddels zijn we enkele jaren actief met een website. Het doel is om een complete website aan te bieden die je niet alleen helpt bij een creditcard aanvragen, maar ook bij het gebruik ervan. Door verschillende artikelen over het gebruik en mogelijkheden te publiceren hopen wij gebruikers te attenderen op tal van mogelijkheden en opties die vaak standaard bij een creditcard zijn inbegrepen.

Creditcardvergelijken.nl is onderdeel van Myfind internet concepten. Myfind is een bedrijf gevestigd aan de Herestraat 106 in Groningen.